Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zavar a fejemben van

Zavar a fejemben van

Cipőbolt 2022.10.04

2022. október 04. - Kis2viktor

Friss még az élmény (szinte most jött ki a sütőből, ilyenkor a "legfinomabb" mint egy jó friss kalács). Arról már írtam, hogy "ne posztolj hirtelen felindulásból..." eltelt pár óra, szóval megint ez egy előremegfontolt szándékból elkövetett posztolás.

Ma vidéki munkán voltam. Jelenlegi benzin árak mellett, ha vidékre kell menjek, nem kell sok cuccot vigyek és a cél közel van a vasútállomáshoz (és van normális időben vonat) vonattal járok. Ennek van előnye is és hátránya is. Ma csak egy helyszínt kellett megnézzek, hogy vállaljuk-e vagy sem. Elég hamar végeztünk mert kiderült, hogy olyan feladat lenne ami nekünk nem profilunk így volt időm a vissza vonatig, nem is kevés. Bementem egy közeli "pláza"-ba. És nézegettem. Az egyik közepesebb cipőboltba be is tértem. Egy darab eladó kislány (olyan huszonéves forma) ült iszonyatos unalmas fejjel, a mobilját nyomogatva egy széken és félig szemmel tartotta az amúgy vásárló mentes üzletet. Bementem, köszöntem (illendően). Rám nézett, és vissza a mobiljára. Gondoltam nyert ügyem van, mert nem igazán fog velem foglalkozni, nézelődhetek. Az üzlet úgy nézett ki, hogy a jobb oldali (nagyobb) részen voltak a női cipők, bal oldalt a férfi cipők. Az egészen az a feelinges amin látszik, hogy a fő beszállítójuk az aliexpress.com ezzel nincs is baj, néha jókat is ki lehet fogni. Egyből megcéloztam a női cipős részt, felnézett. "Azok ott a női cipők, a férfiak a túl oldalon..." megköszöntem neki, hogy "köszönöm, látom!" és folytattam utamat a kinézett irányba.

Találtam is egy cipőt ami szívemnek kedves volt. Ehhez nagyon hasonló, csak a színek fordítva voltak rajta (azaz ami itt fehér az fekete, ami fekete az fehér). De akár az is lehet, hogy pont ugyanilyen ld. aliexpress mint forrás (a képet onnan töltöttem le) szóval ezekből tizenkettő pont egy tucat és alig van különbség.

women-casual-shoes-fashion-women-height-increasing-breathable-lace-up-wedges-sneakers-women-platform-sneakers-canvas_jpg_q90_jpg.jpg

Nézegettem hátha szerencsém lesz. Ekkor már az eladó lány felállt és odajött méregetni, hogy mégis mi van. És mit nézek. És a kirakott dobozok közül a legalsó egy 41-es volt. Talán már írtam, de szerencsém van mert a 41-es van amiből jó van amiből kell a nagyobb. Hosszra általában jó a 41-es csak általában szűk. Kibontottam, hogy felpróbáljam Na itt már kezdett igen nagyon nézni, hogy most mi lesz. Úgy nagyjából a szemei csak azért nem estek ki a helyükről mert a szemüvege ebben megakadályozta. Akkor azért bekapcsolt az eladó üzemmódja (egészen meglepően pár másodperc után felébredt benne, hogy ő itt eladó, én meg az ún. vásárló vagyok). Szóval mondja, hogy oda le tudok ülni felpróbálni (igaz itt a felpróbálás szónál picit furcsa volt a hangsúlya). És bökött egy lóca felé. Leültem először az egyiket vettem fel, és éreztem, hogy határeset. Felvettem a másikat is és felálltam, hogy pár lépést megtegyek, hogy milyen. Ekkor ismét felébredt benne az eladó:

- "De ez női...." és itt megkapta az igazán megsemmisítő válasz:

- "Tudom, de nincs belőle egy picit nagyobb, mert ez picit szorít, amúgy jó lenne". Na itt látszott, hogy "kék halál" mint a rossz windowsokon. És próbál újra bootolni. Közben lépegettem és nézegettem. "Tuti nincs egy picit nagyobb?" Sikerült bekapcsoljam rajta az "eladó funkciót". Megszólalt:

- "hát nem valószínű, mert ez női". Elment és visszajött, hogy hát tényleg nincs.

- "Kár pedig, nekem tetszik, értem én, hogy női de nagyon tetszik".

Erre megszólalt (hogy közben mi játszodótt le az agyában nem tudom):

- "Hát igen, és még jól is áll neked...". Ezt utána próbálta valahogy visszaszívni, de már nem sikerült neki. Így ránéztem. Ő meg rám: "hú bocs szóval ..." Kicsit még ott tétovázott (szerintem megint újra bootolta a windowst az agyában). Addigra levettem és elkezdtem visszacsomagolni.

- "Sajnos pont kicsi, de ha lenne egy kicsit nagyobb..."

Azért felkavart. Alig bírtam a sírást visszatartani. Szerencsére közel volt egy budi beültem, magamra zártam. És sírtam egyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://zvrf.blog.hu/api/trackback/id/tr3017946874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása